Julönskelista

Delirium (inbunden) Divergent (häftad) The Scorch Trials (häftad)

Arvtagaren (inbunden) Spirit Bound (häftad) City of Glass (häftad)
Bilderna i inlägget är alla från Bokus.com

Böckerna ni ser ovan är de som fyller min önskelista. Har jag tur så kanske tomten kan ge mig åtminstone några av dessa :)
Vad finns det för bokigt (eller icke-bokigt också, för den delen) på er önskelista till jul?

/Amelie


- Missa inte min tävling där du har chansen att vinna ett ex av Katarina von Bredow's nya bok "Flyga högt". Klicka här. -

Kommentarer
Postat av: andréa

Harry Potter: Page to Screen, Clockwork Prince och The Unwanteds. Får en massa böcker till min födelsedag i övermorgon, så jag begär inte så många till jul. Divergent, City of Glass och Spirit Bound är alla otroliga, btw (:

2011-12-08 @ 20:10:19
URL: http://andreaiboklandet.blogspot.com/
Postat av: Lucy

Divergent är ett måste! Helt underbar.

2011-12-08 @ 20:51:56
URL: http://bokrygg.blogg.se/
Postat av: Clara

Ja. Ehrm. Hehe. Bara böcker på min önskelista i år (plus en pyjamas...) och eftersom släkten/familjen inte är så insatta i vad för böcker jag vill läsa (och vilka versioner av omslag jag gärna vill ha, haha)(engelska böcker alltså) har jag fått välja böcker själv i år. The Maze Runner, Bloodlines, Between Shades of Grey är några av de jag ska få. Jag måste ha varit otroligt snäll i år :)

2011-12-08 @ 21:11:24
URL: http://bokclara.blogspot.com/
Postat av: Pia

orka att jag blir helt uppsppelt varje gång någon nämner någon bok ur the maze runner-serien XD nejmen, jag önskar mig "Harry Potter Page to Screen: The Complete Filmmaking Journey" av Bob McCabe :)

2011-12-08 @ 21:31:19
URL: http://bookrelated.devote.se
Postat av: Felicia

Böcker jag önskar mig är Shoolen, The Carrie Diarie, Fyrmästarens dotter och Själakistan! :D

2011-12-09 @ 19:04:38
URL: http://feliciasvanang.devote.se
Postat av: Fanny

Jag önskar mig den första Vampire Academy boken på engelska, och sista Harry Potter filmen (är lite efter med att köpa den) ^^ (:

2011-12-09 @ 23:33:09
URL: http://fantanizer.blogg.se/
Postat av: Olivia

Brukar aldrig ha böcker på min önskelista, det är svårt för mina släktingar här i Sverige att få tag på de engelska böckerna jag vill ha i det rätta omslaget osv. Så jag brukar önska mig presentkort i olika bokaffärer och köpa böckerna själv!



Både Divergent och City of Glass är helt underbara, du borde verkligen läsa dem snart! Hoppas du får böckerna du vill ha ;)



2011-12-10 @ 00:55:59
URL: http://magical-books.blogspot.com
Postat av: Anastasia

Jag har sagt det här tidigare men det skadar inte å säga det en gång till...here it goes...DIVERGENT ÄR BÄÄÄÄÄÄÄÄÄST! DU MÅÅÅSTE LÄSA DEN! Delirium, City of Glass och Spirit bound (har inte läst den men snart!) är oxå awesome!

2011-12-15 @ 19:35:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0