Vad augusti och september har att erbjuda

Trots att det kanske känns som att sommaren precis har börjat (eller, om man tänker på vädret - som om den inte ens kommit igång) så är hösten på väg. Men istället för att tänka på att vi rör oss mot mörkare tider så kan vi istället fokusera på de nya böckerna som årstiden för med sig.
 
Gone 4 - Smitta (inbunden)Den röda handsken (inbunden)Det är jag som är Caroline (inbunden)Rubinröd (inbunden)Reckless - Levande skuggor (inbunden)

Smitta och Den röda handsken är två uppföljare som jag helt klart tänker läsa. Den förstnämnda nådde min brevlåda häromdagen.
Personer du kanske känner (läser nu) samt Rubinröd ska jag läsa inför en bokcirkel till årets bokmässa (mer info om detta kommer!). Har även Det är jag som är Caroline hemma, i manusformat.
The casual vacancy? Ja, namnet på kvinnan som skrivit boken borde vara tillräckligt för att ni ska förstå varför jag vill läsa den. The Queen är äntligen tillbaka - 27 september.
Är även smått nyfiken på de andra.

Är ni nyfikna på någon/några av böcker ovan? Eller har ni ett annat boksläpp att dela med er av?

/Amelie

Kommentarer
Postat av: Frida

Du glömde Särskild av Nene Ormes :)
Förlåt för den tomma kommentaren :)

2012-08-04 @ 23:51:36
URL: http://photosandbooks.blogg.se
Postat av: Sanna

Jag har ju läst den vita katten. Hade typ precis glömt bort att 2:an skulle komma ut i sommar. Ska låna den på bibblan snart :D

2012-08-05 @ 12:11:28
URL: http://boksanna.blogspot.com
Postat av: Theres

Aahh!! En ny Reckless! Jag visste inte att det skulle bli en fortsättning, så detta gjorde mig glad! :D Älskar Cornelia Funke!

2012-08-06 @ 12:17:27
URL: http://bokmagi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0