Paket från Hemlig bokvän!

Nämen hejsan! Här kommer jag och blåser bort lite damm från bloggen.
Anledningen är inte vilken som helst heller, utan för att visa upp det fina paket jag fått från min Hemliga bokvän!

Det är Anna på Readingthisworld som, liksom vid bokbytet i julas, tagit initiativet att annordna ytterliggare ett.
Hur funkar det? Jo, man anmälde sig till Anna, hon gav oss alla en varsin person att skicka paket till. Alla fyllde en postpåse med bok + annat smått och gott och skickade iväg - men (!) vi höll oss hemliga och lämnade en liten ledtråd i paketet om vem vi är. Sedan fick man själv ett paket från en annan "deltagare", som också är hemlig. Ja, jag tror ni förstår? Bra.

I torsdags landade ett paket i brevlådan, men på grund av tre födelsedagsfiranden denna helg hade jag inte chansen att öppna paketet med en gång. Men nu så! Här är innehållet:
Först: TROLLSTAV!! Jag blev hur glad som helst när jag såg den. Den är dessutom hemmagjord - hur coolt?! Den är nu placerad väldigt synligt på min Harry Potter-hylla, så att jag kan snegla på den var femte minut eller så.
Sedan: Boken! All our yesterdays av Cristin Terrill. Denna har jag varit nyfiken på sedan den släpptes, men jag har aldrig kommit mig för att verkligen köpa/låna hem den. Därför blev jag jätteglad av att finna den i paketet - i inbundet dessutom, lyx!
Till sist: Godis! Pricken över i för ett bra bokpaket. Choklad är ett klockrent val till mig. Godissnören var det sjukt längesedan jag åt, men gott är det!

Tack så jättejättemycket till Lisa för det fina innehållet! Jag blev verkligen superglad när jag öppnade paketet! Tack såklart även till Anna som fixat bokbytet!

I övrigt: Sista skoluppgiften lämnades in för 1½ vecka sedan. På onsdag tar jag studenten (hjälp). Det känns hyfsat säkert att säga att det lär dyka upp ett till inlägg här inom kort (dock vet vi ju hur det gick när jag sa så senast, heh). Hoppas ni har det bra allihop! 

/Amelie

RSS 2.0