En dag omgiven av böcker

Igår var jag alltså i Göteborg över dagen och besökte årets Bokmässa
Det var första gången jag var på mässan liksom det var första gången jag var i Göteborg. Lite synd var det att jag inte fick se mer av staden, men det får bli vid ett annat besök i framtiden.
Men lördagen började iallafall med att gå upp tidigt. Mötte sedan Frida och vi tog tåget ner till Götet. Vi kom fram till mässan och man blev ganska överväldigad direkt. Stort stort och massor med folk!
I början kände man sig lite vilsen men när man började hitta montrar där bokförlag man kände igen höll till så blev det bättre. Vi gick runt i mässan och kollade på böcker. Tyvärr missade vi de författargrejer vi velat gå på. Men vi såg ett antal kändisar och några författare iallafall.

Lunchen fick bli en smörgås som åts sittandes på golvet för alla sittplatser var upptagna. Sen blev det lite mer kringvandrande bland montrarna och jag plockade på mig totalt 5 böcker under dagen:


Ni får gärna lämna en kommentar om ni läst någon av dem och dela med er av er åsikt :)

Det var också många unga bokbloggare på plats igår. Träffade Anna från Bookshelf och hejade även på Hanna och Elin från Tonårsboken, roligt!
Vi skulle även träffa Clara som jag pratade med via Twitter, men mitt mobilinternet slutade fungera, så det blev inte av :/ Synd att man inte tänkt på att fixa en liten träff där, men det får väl bli nästa år det. För jag tänker definitivt åka till Göteborg och mässan nästa år igen, det här var verkligen något jag vill göra om!
Det enda dåliga var att det var så mycket folk att man knappt kom fram mellan montrarna, eller in till montrarna heller för den delen. Men det var iallafall riktigt roligt! När jag kom hem till mitt hus igår vid nästan 12 på natten så kunde jag somna nöjd med dagen!

Uppdatering: Här finns en video om bokmässe-besöket :)

/Amelie

Kommentarer
Postat av: Olivia

Har läst Djävulens märke, Bläckhjärta och Beastly. Alla är riktigt bra! Väldigt avis för att du var på bokmässan. Hade planerat att vara där från fredagen till söndan (och bo hos min farmor) men sköt upp tågbiljett köpandet så mycket att det tillslut inte fanns några bra och billiga biljetter kvar .. Får se fram emot nästa år istället .. :/

2011-09-25 @ 20:30:36
URL: http://Magical-books.blogspot.com
Postat av: Olivia

Har läst Djävulens märke, Bläckhjärta och Beastly. Alla är riktigt bra! Väldigt avis för att du var på bokmässan. Hade planerat att vara där från fredagen till söndan (och bo hos min farmor) men sköt upp tågbiljett köpandet så mycket att det tillslut inte fanns några bra och billiga biljetter kvar .. Får se fram emot nästa år istället .. :/

2011-09-25 @ 20:31:23
URL: http://Magical-books.blogspot.com
Postat av: Rebecca

Jag vill också på bokmässa, verkar så sjukt kul. Men om man bor en bit upp i norr så kan man tyvärr inte bara ta en dagstur:( Har dock varit i göteborg och det är ett rikigt trevligt place:) Böckerna du köpte verkar awesome har dock inte läst nån av dom men har tänkt tanken ;)

2011-09-25 @ 22:01:20
URL: http://hpotterheads.blogspot.com
Postat av: Frida

SVAR: Så du är nöjd med den?? :)

2011-09-25 @ 22:07:15
URL: http://photosandbooks.blogg.se/
Postat av: Anna

åh så kul ni verkar ha haft det! Ja, en bloggträff där vore inte illa :) Jag ska se till att komma dit nästa år har jag planerat :PJag har läst Beastly och Djävulens märke. Båda var rätt så bra :)

2011-09-25 @ 22:34:21
URL: http://readingthisworld.blogspot.com
Postat av: Hanna

Synd att vi bara hann heja på varandra! Men det är så himla rörigt och mycket folk på lördagen, och Cirkeln-författarna stod ju en meter bort;)

2011-09-26 @ 07:30:15
URL: http://tonarsboken.blogspot.com
Postat av: Amanda

Jag har läst djävulens märke och tyckte att den var super bra:)

Beastly ska jag läsa om ett tag:)

Kika gärna in på bloggen. Där hittar du recensionen av djävulens märke.:)

2011-09-26 @ 12:16:27
URL: http://lasabocker.blogspot.com
Postat av: Theres

Ja! Du har äntligen skaffat Bläckhjärta!!! :D Dock lite fel att ha den i pocket när man vet vad den handlar om men.. bättre att ha den än att inte ha den alls!! :D Jag har den inte ens... ;-)

2011-09-26 @ 16:14:27
URL: http://bokmagi.blogspot.com
Postat av: Elin

Åh vad roligt med bokmässan, ska verkligen ta mig dit nästa år! :D Djävulens märke har jag läst, den är otroligt bra!Sv: Haha oj, hade ingen aning om det där! :O Tack för att du skrev det! :) Måste se till att tacka Elin ^^

2011-09-26 @ 18:30:20
URL: http://gummistovlar.blogg.se/
Postat av: Clara

Roligt att läsa! Jag är lite efter med att kommentera bara, hehe.Vi får se till att träffas på nästa bokmässa! :D

2011-09-28 @ 15:58:45
URL: http://bokclara.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0