Om två veckor åker jag...

... Till Lund!

Japp, om två veckor (faktiskt exakt på dagen) så ska jag åka söderut och besöka Lund för första gången. Men det blir ingen vanlig visit, för jag ska nämligen till bokfestivalen Litteralund som äger rum den 16-20 april.

Jag och min fina bloggarvän Nea har fått äran att åka dit med Bonnier Carlsen och vara deras på plats-reportrar. Vi kommer också att få träffa författaren Josephine Angelini och intervjua henne (gulp!). Josephine har skrivit Starcrossed-serien där den första boken heter Helena och den andra, Hades, kommer i sommar. En tredje del är även på gång. Så just nu håller jag på att läser hennes första två böcker (varav den ena består av en bunt med ca 500 A4-sidor). 
Både jag och Nea kommer att rapportera på våra bloggar när vi väl är på plats samt på Bonnier Carlsens facebook och blogg.

Känner mig väldigt hedrad över den här möjligheten (stort tack Bonnier Carlsen!) och är väldigt peppad på att få åka iväg! Kommer antagligen att skriva ytterligare om detta då jag vet lite mer. 

/Amelie



Kommentarer
Postat av: Miriam- Schitzo-Cookies Bokblogg

Va kul =) Jag bor i Lund så borde ju ta mig dit ^^

2012-04-03 @ 21:32:14
URL: http://schitzo-cookie.blogspot.com/
Postat av: Frida

Som jag sa till Nea: Fett roligt! :D Hoppas ni kommer på en hel del frågor och ha det så skönt i det härliga Skaune :P Som sagt är man lite avundsjuk, men det tror jag alla bokbloggarer är :P

2012-04-03 @ 21:49:38
URL: http://photosandbooks.blogg.se/
Postat av: Sofie

Vad spännande! Lycka till! :)

2012-04-04 @ 10:30:31
URL: http://filo-sofie.blogspot.se
Postat av: Iktoro

Nämen vad kul, jag är född där! Jag bodde där tills jag flyttade till Luxemburg. Jag kan dessvärre INTE gå på litteralund :(

2012-04-05 @ 16:12:21
URL: http://iktorosbocker.blgspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0