Eftermiddag med bokbloggare och författare

Denna söndagseftermiddag har varit så mycket bättre och roligare än eftermiddagar i slutet av helgen brukar vara. För det är ju inte varje söndag man får träffa härliga bokbloggar-människor och författare, eller hur?

Frida och Elin hade tagit initiativ att fixa ihop en bokträff för bokbloggare (läs lite mer om det här). Och förutom härliga bokungdomar så fanns även författare på plats; Sara Bergmark Elfgren (Cirkeln), Fredrik Lindblom (Röd skymning) och dessutom serietecknaren Elin Fahlstedt (Umbra).
Vi träffades allihop på PUNKTMedis, ett bibliotek fullt med ungdomsböcker som otroligt nog jag aldrig besökt förut. Men det kommer definitivt att göras igen någon gång!

Författarna fick i prata om sina böcker. Fredrik Lindblom visade oss dessutom hur framsidan till hans nya bok ska se ut (uppföljaren till Röd skymning)! Den var otroligt vacker, den framsidan. Medan vi pratade på om allt böcker till musik och film så åts det även muffins, kakor och dracks te/kaffe. Väldigt mysigt!
Bland de som var där fanns en del för mig bekanta ansikten, men jag fick också chansen att lära känna nya människor som jag inte träffat förut utan som mest pratat med/känner till via internet. Ett litet härligt gäng, blev vi.
Personerna som var där var: Pia, Olivia, Johanna, Anna, Nea, Amina och Oscar (och även de som jag nämnt tidigare i inlägget). 


Vi fick även, tack vare Norstedts, en varsin bok med oss hem! Gargoylen av Andrew Davidson.
Bilder från själva träffen finns hos Sara (här),Amina (här) och hos Frida (här).

Resultat av detta roliga slut på helgen:
1. Jag längtar otroligt mycket efter Eld (uppföljaren till Cirkeln) som kommer i vår.
2. Jag längtar väldigt mycket till uppföljaren till Röd skymning (och dess illustrationer) som kommer i början av nästa år.
3. Jag är riktigt nyfiken på att läsa Umbra!

/Amelie

Kommentarer
Postat av: Disa och Sandra

Kolla gärna in våran blogg: www.bookcircle.bloggplatsen.se



Kram!

2011-10-11 @ 10:55:31
URL: http://bookcircle.bloggplatsen.se
Postat av: Ylva

Jag är också nyfiken på Eld!

2011-10-13 @ 11:51:23
URL: http://ylvarosen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0