Juligt bokbyte!

Hej på er alla! God jul också! (En dag i efterskott, förvisso).
Anna tog ett roligt initiativ och annordnade ett bokbyte nu till jul. Jag och några fler bestämde oss för att hoppa på tåget. Det går ut på att skicka anonyma paket till varandra. Alltså, jag skickade ett anonymt till en annan deltagare och fick sedan ett anonymt tillbaka (läs mer om det hela här).
Nu är det alltså dags för mig att visa innehållet i paketet, samt gissa vem som skickat det till mig.

Innan vi kommer till det, dock, så vill jag hälsa till bokvännen: Paketet kom i fredags - alltså perfekt till jul. Jag åkte dock upp till fjällen med släkten dagen därefter. Sedan var det ju så där härligt lägligt att de internet-makapärer jag tänkt använda här tycks tro att jag befinner sig på teknologifria Hogwarts istället för i en fjällstuga (vilket ju vore drömmen, men inte när man vill skriva blogginlägg). Du skrev i brevet att det var jobbigt att vänta på min reaktion - och nu fick du vänta ytterligare. Förlåt!

Men nu så! Här har ni paketet och dess innehåll:

Älskar det ritade julpyntet på utsidan av paketet och på kuvertet inuti.

När jag öppnade paketet utropade jag "Åååh!" flera gånger. För det första - Godiset som medföljde framkallade sådan härlig nostalgi hos mig, för exakt de där godisarna brukade finnas i mina påsar lördagsgodis som barn när jag gick till en kiosk i närheten och köpte upp veckopengen. Helt spot-on.
För det andra - anteckningsboken! Så fin! Har även nyligen fått en liten kärlek för fåglar efter att ha haft blåmesar i en av våra fågelholkar i våras. Så även där; bra val!
Och boken. Jag hade nog aldrig plockat upp den själv på grund av att det är en zombie-bok, något jag inte anser mig särskilt förtjust i. Men nu när jag fick den insåg jag att jag inte helt kan dissa zombieberättelser när jag ju knappt läst någon alls. Nu när jag äger boken är jag faktiskt väldigt nyfiken på att läsa den!

Till sist - vem tror jag har skickat detta? Jag ska medge att det var svårare att gissa än jag trodde det skulle vara. Jag har sett att andra deltagare i bokbytet skrivit inlägg med gissningar, men jag har inte läst dem än för att inte sabba gissningsleken för mig själv.
När jag öppnade paketet och såg innehållet fick jag en tanke, men var inte alls säker. Sedan kollade jag runt bland alla deltagare för att se vilka som läst boken jag fått. Det gav mig en gisnning om vem. Men ärligt, det som fick mig att bestämma mig för den personen faktiskt orten som stod på poststämpeln... Hehe.

Så nu undrar jag - är det kanske Man som skickat detta fina paket?
(Känns hemskt att jag kanske har fel. Snälla, hata mig inte för all evighet om jag är ute och cyklar)
Oavsett - tack så jättejättejättemycket till min hemliga bokvän för det härliga innehållet! Jag gillar det verkligen.

Hej då från mig så länge. Snart skriver jag igen.
/Amelie

Kommentarer
Postat av: Nilmas Bokhylla

Hej hopp! Jag mailade dig för ett par dagar sedan men har ännu inte fått något svar. Skicka gärna ett svar så fort som möjligt!

2013-12-26 @ 10:51:29
URL: http://nilmasbokhylla.wordpress.com
Postat av: Man

Helt rätt gissat! Åh, vad roligt att du gillade och jag hoppas att du kommer gilla boken! Tänkte att det var en liten chansning men ja, den är ju inte så mycket zombiefokuserad som känslocentrerad. ;-) God jul på dig, kära bokvän!

2013-12-26 @ 14:14:00
URL: http://bokskadad.blogg.se
Postat av: Jenny E.

Jag såg precis din kommentar på mitt inlägg om bokbytet. Tack! Det var verkligen svårt att gissa. Det komiska är att jag valde mellan dig och Man på Bokskadad. :)

2013-12-30 @ 14:00:18
URL: http://jenny.jennytranslation.com/
Postat av: Beate

Åh, de där kulorna du fick! Nostalgi! :D
SV: Gud vad roligt med Merlin! :D

2014-01-09 @ 14:05:55
URL: http://bokbeate.blogspot.com
Postat av: David

Vilken rolig grej, detta var någonting nytt som man kanske ska prova på :)

2014-01-10 @ 13:18:30
URL: http://boktips.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0